söndag 12 juli 2009

Unik...

Alla är vi unika! Bäraren av detta halsband är även unik med sitt halsband, då det är första gången denna modellen gjorts. Brickan är extra tjock (2mm) i äkta silver för att kunna stansas fram och bak. En pärlberlock i form av gröna pärlor piggar upp.

Fram...

Bak...

Pris: 380:- inkl. frakt

Hälsningar Linda

5 kommentarer:

sinnlighet sa...

Ja ja ja, älskar Dina fina fina smycken!! Så prisvärda och coola!! Här kommer jag att beställa så fort det finns bemärkelsedagar i familjen.

Agneta... hon Du vet från Österlen

Sea Angels sa...

I love pearls but not the regular sort I like the ones of strange shapes I would love a bracelet of misshaped pearls all in different shades of greys and whites so that I could wear them with all my summer clothes...dreams just dreams..
Thankyou for your lovely comments
Hugs Lynn xxx

Pia sa...

Hej!!! Nu har jag fått min egen blogg och du har ju såååå fina smycken..!! Ska bestælla ett halsband till mammas fødelsedag i oktober...så jag återkommer med min bestællning!!
Ha en flott helg!!
Kramisar oss 3

Milla sa...

Hej
Skulle jättegärna vilja köpa en sådan ängel som du har här i bloggen som finns med i menyn till höger. Hittade tyvärr inget inlägg om den samt priset så du får gärna höra av dig till mig med lite mer information. :)
Tackar i förväg, Milla

Milla sa...

Glömde min bloggadress där du kan lämna ditt svar:
www.ifthestarsweremine.blogg.se